Barbara Schurer

Waarom ik in de OC zit? Ik vind het heerlijk om de kinderen naast de behoorlijk volle drukke schooldagen af en toe iets anders te laten doen. Na te laten denken over andere dingen dan rekenen en taal. Zaken die niet in een schoolboek staan.

Waarom doen we dat nou: dat Sint Maarten vieren?

De koppies van de kids als ze in hun mooie kerstkleding het verlichtte schoolplein op lopen.

De Goedzak actie waarbij je niet alleen onze eigen kinderen laat stralen om een goede daad maar ook nog enorm veel andere (minder bedeelde) kinderen laat glimmen.

Het zomerfeest, ja zeker veel werk, maar wel zo gaaf om alle zelf verzonnen spellen gepresenteerd te zien. Echt de afsluiting van hun schooljaar vieren.

Ik vind het zelf ook erg leuk dat ik veel kinderen bij naam ken en zij mij ook.

Kinderen vragen de mooiste dingen. Vertellen graag wat hen bezig houdt, en dan vind ik het dus leuk dat ik daar iets mee kan doen. Kinderen die graag willen optreden maar dat toch heel spannend vinden: “en als ik dan bij je kom zitten?” “Dan durf ik wel.” “Mooi gaan we dat doen.” En dan die trotse koppies: Zo leuk!

Veel werk? Nee valt best mee. We zijn goed georganiseerd en complementair dus dat maakt samenwerken makkelijk.

Heb je nou ook een leuke aanvulling goed idee of zeg je nou ik wil daar ook wel deel aan nemen: gezellig! Je bent van harte welkom.

Warme groet, Barbara Schurer

Trotse moeder van Daan en Sophie.