Kik

Welkom bij Peuterspeelzaal ‘De Bosuiltjes'

Ik ben Linda Veerhuis, 39 jaar en trotse moeder van drie dochters.
 
Ik ben lang werkzaam geweest als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs. Daarvan ben ik vele jaren met veel plezier kleuterjuf geweest. De andere jaren was ik juf van groep 3, erg leuk om de kinderen te leren lezen en schrijven.
 
In september 2013 ben ik gestart met een nieuwe uitdaging: peuterspeelzaal De Bosuiltjes. 
 
Bij peuterspeelzaal De Bosuiltjes zijn kinderen welkom vanaf 2 jaar. We zijn alle ochtenden open van 8.15- 12.15 uur. Het belangrijkste van een peuterspeelzaal is contact met leeftijdsgenootjes, ontwikkelingsstimulering en spelenderwijs voorbereiden op de basisschool. Veiligheid en geborgenheid, sfeer en gezelligheid zijn belangrijke basisvoorwaarden op de peuterspeelzaal. Het kind ‘hoeft nog niet’, maar mag zich in alle vrijheid –al spelend- ontwikkelen. Vanaf maart 2018 zijn we ook twee middagen open van 12.15 tot 14.45 uur; De Middag-uiltjes. De middagen zijn voor kinderen vanaf 3,2 jaar. Tijdens de middagen kunnen we wat extra uitdaging bieden aan de oudste peuters; allemaal spelenderwijs natuurlijk. 

Wilt u een keer komen kijken, dan bent u van harte welkom!  U kunt mailen naar info@debosuiltjes.nl of bellen naar 06-14185650.

www.debosuiltjes.nl