Kik

Informatieochtenden / rondleidingen

Aanmelden tijdens coronacrisis

 

De informatieochtenden in zijn huidige vorm kunnen helaas geen doorgang vinden.

Wat is er nu mooier dan een school bezoeken onder schooltijd met alle leerlingen? U kunt dan zo de sfeer proeven en een goed beeld krijgen van de school.

Helaas is het op dit moment, vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan om u op deze manier te ontvangen en kennis te laten maken met onze school. Wij willen u toch de mogelijkheid bieden om het gebouw van binnen te bekijken. Daarom nodigen wij u graag uit buiten schooltijd voor een rondleiding door de school. Steeds met maximaal twee ouderparen tegelijk. 

 

U kunt zich voor een rondleiding aanmelden door een mail te sturen naar imos@nutsschool.nl met daarin de naam en geboortedatum van uw kind. Ilona Mos maakt persoonlijk met u een afspraak.

 

Verder hopen wij dat de informatie op onze website, de verhalen van uw omgeving en wellicht een eerdere indruk van onze school u al een goed beeld hebben kunnen geven. Ook wijzen wij u graag op https://scholenopdekaart.nl/basisscholen/den-haag/11447/nutsbasisschool-laan-van-poot/ waar u allerlei informatie over onze- en andere scholen kunt bekijken. 

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3257547. U kunt vragen naar Ilona Mos, of stuur een mail naar imos@nutsschool.nl.