Informatieochtenden

Aanmelden tijdens coronacrisis

Tot onze grote spijt kunnen wij u, vanwege de coronamaatregelen, momenteel niet uitnodigen bij ons op school. Ook durven wij op dit moment nog geen nieuwe data te prikken voor rondleidingen, omdat nog te onzeker is wanneer en hoe wij de school weer mogen openen voor ouders.

Eind mei hebben wij het aangepaste protocol ontvangen met daarin de richtlijnen die gelden vanaf 8 juni. Wij mogen helaas nog geen ouders/volwassenen binnen de school of op het schoolplein ontvangen. Zodra dit mogelijk is zullen wij nieuwe data voor rondleidingen op onze website plaatsen. (Meer informatie, zie: ‘Onze School’/Informatieochtenden)

Wij betreuren het dat u een keuze voor een school moet maken, zonder dat u onze school van binnen heeft kunnen zien en de sfeer heeft kunnen proeven. Wij hopen dat de informatie op onze website, de verhalen van uw omgeving en wellicht een eerdere indruk van onze school u toch al een goed beeld hebben kunnen geven. Heeft u nog vragen, bel gerust: 070-3257547 en vraag naar Ilona Mos.

Wanneer aanmelden?

Informatie betreffende het aanmelden 3-jarigen.

De tweede en derde aanmeldperiode worden samengevoegd. Kinderen, geboren tussen 1-1-2017 en 31-3-2017 kunnen worden aangemeld in de derde aanmeldperiode. Gelijk met de kinderen die geboren zijn tussen 1-4-2017 en 30-6-2017.

De derde aanmeldperiode loopt van 15 juni t/m 3 juli 2020.

Deze periode waarin door ouders kan worden aangemeld is met één week uitgebreid om alle aanmeldingen, verspreid over deze aanmeldperiode, te kunnen aannemen en verwerken. Het aantal beschikbare plekken van de tweede aanmeldperiode wordt opgeteld bij de derde aanmeldperiode. Wij hebben 16 plekken beschikbaar. Het antwoord op aanmeldingen in de derde aanmeldperiode ontvangen ouders op donderdag 16 juli.

Mochten er wijzigingen vanuit de gemeente komen betreffende het aanmelden voor deze aanmeldperiodes dan worden deze wijzigingen op onze website aangegeven (bij ‘onze school/aanmelden’).

Op scholenwijzer.denhaag.nl wordt ook actuele informatie voor ouders getoond.

Het aanmeldformulier mag u in deze periode (geheel ingevuld en ondertekend) inscannen en mailen naar imos@nutsschool.nl.

Zodra het formulier verwerkt is in het systeem, ontvangt u een ontvangstbevestiging.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt u kennismaken met onze school dan bent u van harte welkom op één van onze informatieochtenden. U krijgt dan een voorlichting over de school, u kunt vragen stellen en u krijgt een rondleiding door de school.

U wordt om 09.00 uur verwacht en om 10.30 uur is de voorlichtingsochtend afgelopen. Deze ochtenden zijn alléén voor volwassenen.

De data van de informatieochtenden zijn:

Schooljaar 2019-2020

• Dinsdag 24 sept 2019 (vol)
  • Vrijdag 15 november 2019 (vol)
  • Dinsdag 17 december 2019 (vol)
  • Dinsdag 28 januari 2020
  • Vrijdag 20 maart 2020 (vol)

U bent van harte welkom op:

• Woensdag 13 mei 2020 (afgelast)
  • Woensdag 20 mei 2020 (afgelast)

• Woensdag 10 juni 2020 (afgelast)

• Vrijdag 19 juni 2020 (afgelast)

U kunt zich aanmelden via deze link:  imos@nutsschool.nl
Wilt u in deze mail aangeven met hoeveel personen u komt (maximaal 2).

De data van de informatieochtenden in het nieuwe schooljaar komen eind juni/begin juli op de website.