Informatieochtenden

Informatieochtenden afgelast

In verband met de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus kunnen de resterende informatieochtenden van dit schooljaar helaas niet doorgaan. Om besmettingskansen zoveel mogelijk te voorkomen, houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en het Protocol Opstart Basisonderwijs.

Langzaamaan gaat de school voorzichtig opstarten met groepen kinderen. Er mogen geen externe volwassenen (ook geen ouders) het schoolplein op en de school in.

Wij betreuren het dat u een keuze voor een school moet maken, zonder dat u onze school van binnen heeft kunnen zien en de sfeer heeft kunnen proeven. Bij ‘Onze School’ vindt u o.a. meer informatie in bijvoorbeeld de schoolgids. Wanneer u nog specifieke vragen heeft, dan kunt u een email sturen naar: imos@nutsschool.nl of bellen naar 070-3257547 (vragen naar Ilona Mos).

Op dit moment durven wij nog geen nieuwe data te prikken voor rondleidingen, omdat nog te onzeker is wanneer en hoe wij de school weer mogen openen voor ouders.

Rond 27 mei a.s. ontvangen wij een aangepast protocol waarin de richtlijnen staan voor na 8 juni a.s. Mocht het vanaf 8 juni mogelijk zijn om ouders binnen de school (of eventueel op het schoolplein) te ontvangen, zullen wij nieuwe data voor rondleidingen op onze website plaatsen.

De aanmeldperiode voor kinderen geboren tussen 1-1-2017 / 30-6-2017 is van 15 juni t/m 3 juli. Het aanmeldformulier mag u in deze periode (geheel ingevuld en ondertekend) ook inscannen en mailen naar imos@nutsschool.nl.

Zodra het formulier verwerkt is in het systeem, ontvangt u een ontvangstbevestiging.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt u kennismaken met onze school dan bent u van harte welkom op één van onze informatieochtenden. U krijgt dan een voorlichting over de school, u kunt vragen stellen en u krijgt een rondleiding door de school.

U wordt om 09.00 uur verwacht en om 10.30 uur is de voorlichtingsochtend afgelopen. Deze ochtenden zijn alléén voor volwassenen.

De data van de informatieochtenden zijn:

Schooljaar 2019-2020

• Dinsdag 24 sept 2019 (vol)
  • Vrijdag 15 november 2019 (vol)
  • Dinsdag 17 december 2019 (vol)
  • Dinsdag 28 januari 2020
  • Vrijdag 20 maart 2020 (vol)

U bent van harte welkom op:

• Woensdag 13 mei 2020 (afgelast)
  • Woensdag 20 mei 2020 (afgelast)

• Woensdag 10 juni 2020 (afgelast)

• Vrijdag 19 juni 2020 (afgelast)

U kunt zich aanmelden via deze link:  imos@nutsschool.nl
Wilt u in deze mail aangeven met hoeveel personen u komt (maximaal 2).

De data van de informatieochtenden in het nieuwe schooljaar komen eind juni/begin juli op de website.