Informatieochtenden

Aanmelden tijdens coronacrisis

De informatieochtenden in zijn huidige vorm kunnen helaas geen doorgang vinden.

Wat is er nu mooier dan een school bezoeken onder schooltijd met alle leerlingen? U kunt dan zo de sfeer proeven en een goed beeld krijgen van de school.

Helaas is het op dit moment, vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan om u op deze manier te ontvangen en kennis te laten maken met onze school. Wij willen u toch de mogelijkheid bieden om het gebouw van binnen te bekijken. Daarom nodigen wij u heel graag uit buiten schooltijd. In kleine groepjes (met gepaste onderlinge afstand) geven wij een rondleiding door de school.

U kunt zich voor één van de rondleidingen aanmelden door een mail te sturen naar imos@nutsschool.nl met daarin uw voorkeursdatum en tijd, naam en geboortedatum van uw kind, en met hoeveel personen u komt (max. twee personen). De rondleiding is alleen voor volwassenen.

- Dinsdag 8  september om 15.30 uur

- Dinsdag 8 september om 16.15 uur

- Donderdag 17 september om 15.30 uur
- Donderdag 17 september om 16.15 uur

- Woensdag 14 oktober om 13.00 uur (vol)

- Woensdag 14 oktober 13.45 uur

- Maandag 23 november 13.00 uur (vol)

- Maandag 23 november 13.45 uur (vol)

- Woensdag 9 december 13.00 uur (vol)

- Woensdag 9 december 13.45 uur (vol)

- Dinsdag 15 december 15.15 uur (vol)

- Dinsdag 15 december 16.00 uur (vol)

(Nieuwe data worden nog niet ingepland. Wij wachten de nieuwe maatregelen af.)

Verder hopen wij dat de informatie op onze website, de verhalen van uw omgeving en wellicht een eerdere indruk van onze school u al een goed beeld hebben kunnen geven. Ook wijzen wij u graag op www.scholenopdekaart.nl waar u allerlei informatie over onze- en andere scholen kunt bekijken.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3257547. U kunt vragen naar Ilona Mos, of stuur een mail naar imos@nutsschool.nl.