Informatieochtenden

Aanmelden tijdens coronacrisis

De informatieochtenden in zijn huidige vorm kunnen helaas geen doorgang vinden.

Wat is er nu mooier dan een school bezoeken onder schooltijd met alle leerlingen? U kunt dan zo de sfeer proeven en een goed beeld krijgen van de school.

Helaas is het op dit moment, vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan om u op deze manier te ontvangen en kennis te laten maken met onze school. Wij willen u toch de mogelijkheid bieden om het gebouw van binnen te bekijken. Daarom nodigen wij u heel graag uit buiten schooltijd. In kleine groepjes (met gepaste onderlinge afstand) geven wij een rondleiding door de school.

U kunt zich voor één van de rondleidingen aanmelden door een mail te sturen naar imos@nutsschool.nl met daarin uw voorkeursdatum en tijd, naam en geboortedatum van uw kind, en met hoeveel personen u komt (max. twee personen). De rondleiding is alleen voor volwassenen.

- Dinsdag 8  september om 15.30 uur

- Dinsdag 8 september om 16.15 uur

- Donderdag 17 september om 15.30 uur
- Donderdag 17 september om 16.15 uur

- Woensdag 14 oktober om 13.00 uur (vol)

- Woensdag 14 oktober 13.45 uur

- Maandag 23 november 13.00 uur

- Maandag 23 november 13.45 uur

- Woensdag 9 december 13.00 uur

- Woensdag 9 december 13.45 uur

Verder hopen wij dat de informatie op onze website, de verhalen van uw omgeving en wellicht een eerdere indruk van onze school u al een goed beeld hebben kunnen geven. Ook wijzen wij u graag op www.scholenopdekaart.nl waar u allerlei informatie over onze- en andere scholen kunt bekijken.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3257547. U kunt vragen naar Ilona Mos, of stuur een mail naar imos@nutsschool.nl.