Informatieochtenden

Aanmelden tijdens coronacrisis

De informatieochtenden in zijn huidige vorm kunnen helaas geen doorgang vinden.

Wat is er nu mooier dan een school bezoeken onder schooltijd met alle leerlingen? U kunt dan zo de sfeer proeven en een goed beeld krijgen van de school.

Helaas is het op dit moment, vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan om u op deze manier te ontvangen en kennis te laten maken met onze school. Wij willen u toch de mogelijkheid bieden om het gebouw van binnen te bekijken. Daarom nodigen wij u graag uit buiten schooltijd voor een rondleiding door de school. Steeds met één ouderpaar tegelijk. Het aantal ouders dat wij kunnen rondleiden is hierdoor beperkter. Vandaar dat wij ervoor kiezen om de komende periode vooral ouders rond te leiden van kinderen die zich in juni/juli moeten gaan aanmelden (geldt voor kinderen geboren tussen 1-4-2018 t/m 30-6-2018).

U kunt zich voor een rondleiding aanmelden door een mail te sturen naar imos@nutsschool.nl met daarin de naam en geboortedatum van uw kind. Ilona Mos maakt persoonlijk met u een afspraak.

Verder hopen wij dat de informatie op onze website, de verhalen van uw omgeving en wellicht een eerdere indruk van onze school u al een goed beeld hebben kunnen geven. Ook wijzen wij u graag op www.scholenopdekaart.nl waar u allerlei informatie over onze- en andere scholen kunt bekijken.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3257547. U kunt vragen naar Ilona Mos, of stuur een mail naar imos@nutsschool.nl.