Kik

EmailWorks

We streven ernaar zoveel mogelijk via email te communiceren. We hebben daarbij gekozen voor E-mailworks. E-mailworks voor scholen is een webapplicatie die ons in staat stelt op een zeer eenvoudige manier nieuwsbrieven en berichten te sturen naar de ouders.

 

Doordat de ouders kunnen inloggen op dit systeem, kunnen zij zelf hun bereikbaarheidsgegevens onderhouden. Hierdoor beschikken scholen altijd over de meest recente adressen, (mobiele) telefoonnummers en e-mailadressen. Nieuwe ouders krijgen hierover aan het begin van het schooljaar bericht.

 

Aanmelden

Voor de eerste aanmelding krijgt u van de schoolleiding een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dit aanvragen via info@nutsschool.nl.

 

Gegevens veranderen

Veel ouders geven in emailworks verschillende emailadressen op. De school kan dit helaas niet voor u aanpassen. U kunt dit zelf doen m.b.v. uw eigen gebruikersnaam en het wachtwoord. Hieronder staan de stappen die u moet nemen:

  1. ga naar emailworks
  2. vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in (dit heeft u bij de eerste aanmelding gekregen en daarna heeft u de gebruikersnaam en het wachtwoord zelf aangepast)
  3. bent u dit vergeten klik dan op: gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?
  4. verander uw persoonlijke gegevens bij “Profiel”