Schoolmelk

Als school vinden wij het belangrijk dat kinderen gezond eten en drinken. Niet alleen thuis, maar ook op school. Daarom hebben wij ervoor gekozen om op onze school schoolmelk aan te bieden.
Al voor 28 cent per pakje kan uw kind elke dag in de kleine en/of grote pauze een lekker koud pakje verse melk krijgen. Interesse? Ga dan naar www.schoolmelk.nl  en sluit een abonnement af. Drie weken  na afsluiten van het abonnement start de levering van de melk.

Bij problemen t.a.v. betaling en verstrekking van de schoolmelk dient u zelf rechtstreeks contact op te nemen met Campina.

De leerlingen van groep 8 delen de schoolmelk uit en om het overzichtelijk te houden kan er alleen gekozen worden voor halfvolle melk.

Na een vakantie

Na een schoolvakantie is het voor Campina logistiek niet haalbaar om duizenden scholen op de eerste dagen na de vakantie direct van verse producten te voorzien.

Wilt u uw kind(eren) na een vakantie zelf drinken meegeven? De kinderen mogen ook altijd water drinken op school, dit is natuurlijk super gezond.