Hallo allemaal,

Mijn naam is Johan Koot en ik ben 33 jaar oud. Ik woon in Den Haag, maar ik ben opgegroeid in Noordwijkerhout. Dit is een klein dorpje aan het strand. Ik heb een aantal jaar in Rotterdam gewoond en dit was voor een AJAX-fan niet altijd gemakkelijkJ. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en naar sport te kijken. Verder breng ik in de zomer veel tijd door op het strand.

Dit wordt mijn derde schooljaar op de Nutsschool Laan van Poot in groep 6. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met deze leuke en enthousiaste groep. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school toe komen en tijdens de lessen goed betrokken zijn.
Dit jaar leren de kinderen bij rekenen om op een handige manier grote getallen op te tellen. Na de Kerstvakantie starten we zelfs al met breuken. Bij spelling gaan de kinderen de persoonsvorm in de tegenwoordige en in de verleden tijd leren schrijven. Daarnaast krijgen de kinderen in groep 6 voor het eerst huiswerk mee naar huis. Dat is best wel spannend natuurlijk!

We gaan er samen een heel leuk schooljaar van maken!