Mijn naam is Anoushka van Zijl. In 1987 heb ik mijn opleiding afgerond. Wat nu niet meer voor te stellen is, het vinden van een baan was onmogelijk. Ik heb toen besloten om voor een 3 maanden naar het buitenland te gaan. Ik had niet kunnen voorspellen dat dit 13 jaar zou worden. Ik heb hoofdzakelijk als reisleidster gewerkt in verschillende Europese landen.

In 2000 was het tijd om mijn oorspronkelijke beroep weer op te pakken. Ik heb 10 jaar gewerkt op een basisschool in Ypenburg, 1 jaar op een SBO-school en de afgelopen 8 jaar op een basisschool in Wateringseveld. Ik heb les gegeven aan groep 1 t/m 8 en geniet ervan om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen.

Omdat ik graag een nieuwe uitdaging aanga, ben ik dit schooljaar met veel plezier begonnen in groep 5.

Voor mij is een goed pedagogisch klimaat een voorwaarde om tot leren te komen. Ik besteed hier veel aandacht aan en gebruik verschillende werkvormen die hiertoe bijdragen.

Ik heb heel veel zin in dit schooljaar en we gaan er met z’n allen een TOP jaar van maken.