Mijn naam is Maaike van der Wijk. Ik ben 24 jaar en kom uit Den Haag. Ik heb de Pabo aan de Haagse Hogeschool twee jaar geleden afgerond. Ik heb tijdens mijn studie een half jaar op Aruba gewoond.  Ik heb daar op Basisschool de PIUS X gewerkt in groep 5. Daarna ben ik stage gaan lopen op de Nutsschool Laan van Poot.

Vorig jaar heb ik in groep 2 gewerkt. Dit jaar voor het eerst in groep 4. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan met deze nieuwe groep. Het belangrijkste vind ik dat kinderen met een fijn gevoel naar school komen en de kans krijgen het beste uit zichzelf te halen. Ik vind de Nutsschool een hele fijne plek om te werken. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en vind het team onwijs gezellig.

We gaan er met elkaar een gezellig schooljaar van maken!