Welkom op de pagina van groep 2. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over onze groep.

De leerkrachten

maandag: juf Jacobs

dinsdag: juf Eelkema

woensdag: juf Eelkema

donderdag: juf Eelkema

vrijdag: juf Jacobs

Wij gymmen op dinsdag, woensdag en vrijdag De kinderen hebben een wit T-shirt, zwart broekje en gymschoenen nodig. Gymkleding graag voorzien van naam.

Eten en drinken

Om 10 uur eten we een klein hapje in de kring en wordt er gedronken.

Bij voorkeur een gezond pauzehapje. Druiven en snoeptomaatjes graag in vieren snijden!

Dinsdag en donderdag zijn het fruitdagen. Er is dan fruit van school.

De kinderen hoeven geen pauzehapje mee te nemen op deze dagen. Van 12 uur tot half 1 blijven de kinderen over in de klas en eten dan gezamenlijk met de juf.

Van half 1 tot 1 uur spelen de kinderen buiten op het kleuterplein.

Speelgoeddag

Iedere vrijdag is het speelgoeddag, kinderen mogen dan een stuk speelgoed meenemen van thuis.

Het meebrengen van speelgoed is wel voor eigen risico.

Fietsendag

Iedere derde vrijdag van de maand is het in groep 2 fietsendag. Kinderen kunnen dan met hun eigen fiets fietsen op het schoolplein.

Kleding Trek uw kinderen kleren, schoenen en een jas aan die zij zelf aan en uit kunnen doen. Het is aan te raden uw kind een extra setje kleding mee te geven in de schooltas voor het geval van een ongelukje.

Weer of geen weer

Wij spelen elke dag buiten, tenzij het echt extreem hard regent of slecht weer is Denk er daarom in de herfst bijvoorbeeld aan om regenlaarzen aan te doen en/of een regenjas.

Verder is het altijd handig om ook met mooi weer een vestje of jasje mee te geven, mocht het weer omslaan.

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd mailen:

cjacobs@nutsschool.nl

leelkema@nutsschool.nl