Groep 1a

Welkom op de pagina van groep 1a. Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over onze groep.

De leerkrachten

maandag: juf de Gelder

dinsdag: juf de Gelder

woensdag: juf de Gelder

donderdag: juf Weber

vrijdag: juf Weber

Wij gymmen op maandag, dinsdag en woensdag Kinderen hebben een wit T-shirt, zwart broekje en gymschoenen nodig. Gymkleding graag voorzien van naam.

Eten en drinken

Om 10 uur eten we een klein hapje in de kring en wordt er gedronken.

Dinsdag en donderdag zijn het fruitdagen. Er is dan fruit van school.

De kinderen hoeven geen pauzehapje mee te nemen op deze dagen. Om 12 uur kunnen de kinderen overblijven in de klas.

Van 12 uur tot half 1 wordt er brood gegeten.

Van half 1 tot 1 uur spelen de kinderen buiten op het kleuterplein.

Speelgoeddag

Iedere vrijdag is het speelgoeddag, kinderen mogen dan een stuk speelgoed meenemen van thuis.

Fietsendag

Iedere eerste vrijdag van de maand is het in groep 1a fietsendag. Kinderen kunnen dan met hun eigen fiets fietsen op het schoolplein.

Kleding Trek uw kinderen kleren, schoenen en een jas aan die zij zelf aan en uit kunnen doen. Het is aan te raden uw kind een extra setje kleding mee te geven in de schooltas voor het geval van een ongelukje.

Weer of geen weer

Wij spelen elke dag buiten, tenzij het echt extreem hard regent. Denk er daarom in de herfst bijvoorbeeld aan om regenlaarzen aan te doen en/of een regenjas.

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt altijd mailen:

fdegelder@nutsschool.nl

kweber@nutsschool.nl